Coppola szállodája Belize-ben

 2011.09.02. 08:10

A Közép-Amerikában található Belize Mountain Pine Ridge Forest Reserve névre keresztelt természetvédelmi területén fekszik Francis Ford Coppola hotelbirodalmának egyik tagja, a Blancaneaux Lodge. Trópusi fenyők, tölgyek és pálmák ölelésében a Privassion patak partján bújnak meg a vadregényes tájba belesimuló nádtetős bungalók, melyek tökéletes szálláshelyként funkcionálnak a környékbeli érintetlen természet felfedezéséhez.

Az egyszerű berendezés, a faragott fa bútorok és helyi szőttesek otthonos hangulatot teremtenek, és bár légkondicionálás helyett hagyományos mennyezeti ventilátorok igyekeznek hűssé tenni az éjszakát, aki nem bír a meleggel, megmártózhat a kunyhójához tartozó medencében is akár. Sátrazástól idegenkedő városbéli kalandoroknak kötelező.

 

Címkék: hotel belize szálloda coppola trópusi kunyhó blancaneaux lodge

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr553188403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása