Duna-parti séták alkalmával nemcsak kagylókat és kavicsokat gyűjtögethetünk, hanem bizony a folyó által ki tudja mióta szállított, partra vetett, és nap szárította fadarabokra is bukkanhatunk. Vajon milyen hosszú útja volt annak a fatörzsnek, míg lábunk elé sodorta a víz? Hol élhetett még egykor fénykorában, mikor madárcsicsergés zengett lombkoronájában?

Talán hasonló gondolatok kavarognak majd fejünkben, mikor összeszedjük darabjait, és azon töprengünk, vajon mire használjuk majd fel a látszólag értéktelennek tűnő kincseket. Manapság a természet-közeli stílusok, és az öko-design kiemelkedő szerepet kap a lakberendezésben, egyre többen fordulnak a természetes alapanyagok, és az újrafelhasználás felé a fenntartható fejlődés szem előtt tartásával.

A környezettudatos és ügyes kezű otthon csinosítók számára kellemes kikapcsolódás lehet elkészíteni egy uszadékfa tükröt, mely igazi éke lehet a természetre hangolt enteriőrnek. Nem bonyolult, mindössze egy tükörre van szükségünk, akár egy régi megunt darab is lehet (újrafelhasználunk, nemde?!), melynek keretére hobbiragasztó segítségével szépen felerősítjük az apró fadarabokat. Gyerekjáték.

Az ötletet innen vettem.

Címkék: stílus csináld magad tükör természetes lakberendezés környezetbarát natúr uszadékfa öko design

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr233187163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.08.29. 11:00:10

ügyes-csinos-tetszik:)

Check 2011.08.31. 09:53:22

Bocs, de nemcsak az ötletet, hanem az összes képet is a másik oldalról (michellepaige.blogspot.com/2011/07/driftwood-mirror.html) vetted... Vagy ez csak egy fordító-blog?

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.08.31. 13:12:44

@Check: valóban, a képek is onnan vannak. nem szoktam külön kiemelni, hogy képek vagy ötlet, de a hivatkozást mindig kirakom, utalva arra, hogy nem tőlem származik a képanyag.
nem, ez nem egy fordítóblog, igyekszem mazsolázni a világhálón és csokorba gyűjteni azokat a dolgokat, amik nekem tetszenek, és úgy vélem, másokat is érdekelhet.
süti beállítások módosítása