A beton reneszánszát éli a lakberendezésben, és az intézményi felhasználás után mára egyre inkább teret követel magának otthonainkban is. Lehet szeretni, mert egyszerűsége folytán valóban lenyűgöző, lehet idegenkedni tőle, bár nem ajánlott, és lehet vele még csak óvatosan barátkozni, ha kevésbé vagyunk bevállalósak. Egy biztos, nem mehetünk el mellette szó nélkül.

Részemről csodás alapanyagnak tartom, amely valóban kreatív megoldásokat tartogat a kísérletező kedvű alkotók számára. Itt van például egy első hallásra talán szokatlannak tűnő elképzelés a Foscarini kínálatából, az Aplomb Lamp névre keresztelt betonból készült függeszték. Lámpa bizony, melynek a burája betonból készült. Természetes szürke, barna, valamint fehér színben kapható, és anyagára rácáfolva látványa légiesen könnyed érzést kelt. Zseniális választás lehet loftokba, ipari hangulatú stílusokhoz, mint például a high-tech, vagy a minimál. Ugye jó móka a beton?

 

Ma éjfélig lehet szavazni a Goldenblogon. Mindenki hozzon még egy embert! :-)

Címkék: stílus beton minimál lámpa high tech ipari loft foscarini függeszték

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr183155255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása