Újabb napos hétfő reggelre ébredtünk, mely persze kevéssé vigasztalja azokat, akik a hét első napjára jellemző munkaundor tüneteit vélik felfedezni magukon. Enyhítendő a dolgos munkanap fájdalmait, ismét egy otthoni barkácsolós ötlettel állok elő a kreatívok számára, melyet itt találtam.

Kis lakásokban sem érdemes megfeledkezni az előszoba fontosságáról, hiszen számos funkciót hordoz magában ez a helyiség, ami nélkülözhetetlen a kényelmes otthonban. Ilyen például a kulcsok, iratok, napszemüveg és hasonló csecsebecsék lepakolásának kérdése, valamint a postaláda ürítés során keletkezett levél-, újság-, és csekkhalmaz tárolása. Jól jöhet ilyen esetben egy apró sarok, ahol ezek a tárgyak szisztematikusan elhelyezhetők, megkímélve magunkat a reggeli rohanást még feszélyezettebbé tévő, feledékeny hozzátartozóink ajkát sikító hangon elhagyó „Már megint hova tettem a kulcsomat?!” kérdésektől.

Az IKEA kezeletlen fából készült KNUFF magazintartója jó megoldás lehet ilyen célra, melyet pár csavarral a falhoz rögzítve pillanatok alatt okos kis lerakó asztalt készíthetünk a legapróbb sarokba is. A fa irattartót számos színben kapható pác segítségével kedvünkre színezhetjük, illetve szalvéta technikával is dekorálhatjuk ízlés szerint, hogy a szoba stílusához igazodjon. A rétegelt lemezből készült KNUFF magazintartó 2 darabos kiszerelésben 1990 forintért kapható jelenleg a svéd lakberendezési áruházban.

 

Ha tetszik a blog, támogasd szavazatoddal a Goldenblogon az Életmód kategóriában, és buzdítsd erre ismerőseidet is. A verseny augusztus 21 éjfélig tart. Előre is köszönöm ha szavazol itt!

Címkék: csináld magad polc ikea ötlet lerakó sufnituning kulcstartó barkácsolás irattartó előszoba knuff magazintartó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr93154257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása