1 háló – 4 stílus

 2011.07.20. 09:23

Az itt bemutatott négy, teljesen különböző színvilágú, hangulatú hálószoba, meglepő módon ugyanazokból az alapelemekből építkezik. Az ágy, az éjjeliszekrény, a komód, és a fotel ugyanis mindvégig változatlan, a felhasznált darabok az IKEA-ból ismert Hemnes és Karlstad családok tagjai.

A fotósorozaton dolgozó stylistok megmutatják, hogy milyen sokat számít, mibe is öltöztetjük a bútorokat, és mennyire könnyedén lehet aktuális hangulatunkhoz, vagy akár az évszakhoz illeszkedve a kiegészítők használatával újjávarázsolni egy szobát.

Ennek szellemében állították össze a hamupipőkés hófehér, a szolidan elegáns őszies rozsdás, a bohókásan vidám tavaszi és a vörös virágos nyári verziókat szintén a svéd bútoráruház kiegészítőinek segítségével.

 

Neked melyik a kedvenced?

Szavazz rá, így: Jelöld be magad itt a Facebook oldalunkon található fotók egyikén, a képet megnyitva, majd alatta a bal oldalon található Fénykép megjelölése / Tag this photo feliratra kattintással. (Jelölni csak akkor tudsz, ha be vagy jelentkezve a Facebookra és csatlakoztál az Artinterior Bloghoz.)

Címkék: stílus kiegészítő hangulat háló ikea évszak lakástextil négyféleképpen

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr293082483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.22. 13:13:06

Nekem a 2. a kedvencem. Csak az a vakító lámpa ne lenne.
süti beállítások módosítása