Napházikók Thaiföldről

 2011.07.15. 08:32

Hétvégi nyálcsorgatónk alkalmával repüljünk most Thailföldre, Koh Tao szigetére. A Casas Del Sol (Napházak) luxusvilla komplexum a sziget észak-nyugati partján terül el a dombokon Sairee vársoka felett. A part negyedórányi sétával, vagy 5 perces motorozással érhető el. Persze a vízben mártózás örömeiről akkor sem kell lemondanunk, ha otthon maradunk, hiszen a villákhoz medence is tartozik.

A berendezés a modern ázsiai stílus szellemében került kiválasztásra, így természetes anyagok (kő és fa) alapozza meg a naturális hangulatot. Leginkább a tömörfa asztalok, és az uszadékfa szobrok varázsoltak el szépségükkel, de a kő alapra fektetett ágymatracok és kanapék is magával ragadóak egyszerűségük folytán. Mosolyt csalt még az arcomra az olvasósarokként funkcionáló (és ebből fakadóan feltehetően férfiak számára megálmodott) WC, ahol a falfülkék magazinok pedáns tárolására is szolgálnak. Ehhez mondjuk elengedhetetlen lenne egy plexi vagy akár üveg előlap, ami megakadályozza, hogy az újságok kipotyogjanak.

Tetszett a poszt? Csatlakozz olvasótáborunkhoz a Facebookon. További képek a Casas Del Sol villákról az Artinterior Blog Facebook oldalán.

Címkék: stílus ázsiai modern thaiföld építészet lakberendezés luxusvilla

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr403067182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T-5 2011.07.15. 13:21:15

Szép nagy belső tér, de ezt csak 50 évesen meg idősebb koromban élvezném, amikor már nem tudok kimenni a partig, ami pedig ott van a közelben :)

Tomzolka 2011.07.18. 09:24:48

Akit érdekel, a második képen Nang Yuan szigetére nyílik a kilátás. Elég pazar. Van itt nem messze ettől lejebb egy nagyon jó kis szálloda is. Még annyi kiegészítést tennék, hogy Sairee nem egy város, hanem egy partszakasz, az egész szigeten igen kevesen élnek. Búvárok mekkája, kissé drága szállásokkal, felejthetetlen élményekkel.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.07.19. 08:31:45

@Tomzolka: köszönjük az értékes kiegészítő információt és helyesbítést.
Én speciel így távolból nézve erre a Nang Yuanra is szívesen száműzném magam :)

mangalor 2011.07.21. 16:04:17

ez egy nagy lájk! és nem csak a kilátás miatt.
süti beállítások módosítása