Csodakanapé

 2011.06.22. 10:05

Sokat morfondíroztam a közelgő nyereményjátékkal kapcsolatban, a találós kérdés egyik jelöltje ugyanis mai témám lehetett volna. Végül egy másik tárggyal kapcsolatban várom majd a megfejtéseket a hamarosan következő játékban. Érdemes tehát hozzánk az elkövetkező napokban ellátogatni, nehogy valaki lemaradjon a lehetőségről, a szerencsés nyertes ugyanis egy magazin előfizetéssel lesz gazdagabb.

Na de nézzük a mai design terméket, ami első ránézésre szerintem valóban kemény diónak tűnik. Sokáig néztem, de nem jöttem rá, vajon mi ehet a funkciója. A további fotók nézegetése után már nem nehéz kitalálni, itt bizony egy univerzálisan variálható kanapéról, illetve fekvőhelyről van szó.

Az Emanuele Magnini tervező által a Campeggi cég részére kreált Sofá Sosia névre hallgató csoda lehet meghitt, intim kis fészek, mely a kíváncsi szemek elől eltakar, de akár könnyed baráti beszélgetések, vagy filmnézés, zenehallgatás helyszíneként is szolgálhat. Ha pedig a kempingezős nyári gyerektáborok hangulatát szeretnénk egy éjszaka erejéig felidézni, a karimát felhajtva sátorszerű élményben lehet részünk.

Címkék: design lakberendezés univerzális kanapé ágy sofa nyitható szófa fekhely variálható

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr843005344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása