Variágy

 2011.06.16. 09:38

Matali Crasset tervezői munkásságáról már korábban is ejtettem szót, csodás, kézzel szőtt gyökér szőnyege kapcsán. Most a tavaszi milánói bútorvásáron kiállított kanapéját, a Dynamic Life névre hallgató művét mutatom be, mely üde és egyben praktikus pontja lehet egy fiatalos otthonnak.

Letisztult vonalvezetése miatt minimál, retro, vagy akár futurisztikus stílusban is tökéletesen helyt álló designer bútordarab párnás részeinek fel-le hajtogatásával vendégeink számának, illetve kényelmi igényeinknek megfelelően variálhatjuk az ülőfelületek elrendezését. Ott alvós bulik esetén pedig jó szolgálatot tehet néhány barát elszállásolására. Mintha ökölbe szorított kezünk ujjait nyitogatnánk kifelé, míg végül tenyerünk egy óriás ággyá válik – szerintem ötletes.

Címkék: designer minimál bútor lakberendezés univerzális kanapé ágy futurisztikus rerto variálható vendégágy

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr52985365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása