Lóhere lámpa

 2011.05.10. 15:24

Úgy gondolom, a tervezés során, legyen az akár lakberendezési tárgy, vagy textilminta megalkotása, a legtöbb esetben a természet adja a legjobb ihletet. Egyik nagy kedvencem, Antoni Gaudí mind az építészetben, mind pedig bútorok tervezésekor szívesen merített ötletet növények, állatok, természeti formáiból, talán ezért is annyira szerethetőek az alkotásai.

Az ausztrál designer, Brodie Neill, a tavaszi milánói Euroluce kiállításon mutatta be az olasz Kundalini cég számára tervezett „Clover” azaz Lóhere névre keresztelt lámpáját. Az organikus formáival tökéletes harmóniát sugárzó szobor-szerű függeszték modern otthonok igazi éke lehet. A szerencsevadászok hiába keresgélnek, ennek a lóherének ugyanis nem négy, hanem csak három levele van, így maximum szépséget varázsol lakásunkba, nem pedig a lottó ötöst fogja elhozni tulajdonosának.

Címkék: design olasz ausztrál modern természet forma lámpa otthon milánó lakberendezés lóhere kundalini világítótest clover euroluce

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr962893217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.05.11. 13:38:41

Valóban ízléses, dekoratív.
süti beállítások módosítása