Betűtészta ihlette tapéták

 2011.04.14. 07:48

Az interdiszciplináris kooperáció termékenysége felülmúlhatatlan. Amikor a marketingesek és a dietetikusok összefognak, olyan csodák születnek az élelmiszeriparban, mint a betűtészta. Egy apró trükk, ami a válogatós gyerekek kedvét is meghozza a finom, és egészséges levesek fogyasztásához, egyúttal a tészta eladási mutatóira is jótékony hatással van. Tipikus „win-win” szituáció (amellyel mindenki nyer), ahogy az okosok jellemeznék. A betűtésztát minden gyerek szereti, és legtöbbünk arcán – valljuk be – felnőtt korban is mosolyt fakaszt az ábécé látványa a levesestálban.

A lakberendezésben is felbukkannak néha a betűk a dekorálás terén, ám többnyire csak a gyermektapéták jutnak eszünkbe az iskolás motívumvilágról. Íme néhány példa arra, hogy felnőtt helyiségekben is helye van a tipográfiának a faldekorálás terén. Az olasz Wall& Deco kínálatában a klasszikustól a modern stílusok kedvelőiig mindenki találhat ízlésének megfelelőt a betűs tapétákból.

Címkék: stílus olasz klasszikus modern lakberendezés tapéta betű betűtészta faldekorálás betűminta

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr112822535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása