Régen posztoltam már álomház kategóriában. Mielőtt kitörne a palotaforradalom, úgy döntöttem, megleplek Titeket egy kis hétvégi nyálcsorgatóval.

Semmi nagyzolás, semmi rongyrázás, egy egyszerű, talán pont ezért otthonos kis nyári lakba látogatunk, amelyet egy öreg halászkunyhóból alakítottak át tökéletes tengerparti búvóhellyé. Természetes anyagok, a nagy kékség apró kiegészítői, és a matrózok színei halhatatlan stílusként a vízhez való szoros kötődésünk révén, mindig jelen lesznek a lakberendezésben. Azt hiszem mindenki szívesen elfogadna egy ilyen telefoncsörgést nem ismerő, a vadon minden szépségével megajándékozó paradicsomi vityillót.

Már hallom is a tenger morajlását, és érzem sós, bódító illatát. Az ablakokon beszűrődő első napsugarak melegen cirógatják arcomat. A reggeli kávét tengerbe lógatott lábbal, lassanként kortyolgatom. Végtelen nyugalommal tölt el, ahogy a szemem a távoli horizonton megpihen.

Te is valami hasonlóra vágysz? Foglalj le most egy tengerparti nyaralást, és kezdd el a visszaszámlálást az indulásig!

Címkék: stílus nyár tenger tengerész lakberendezés tengerpart matróz halhatatlan nyaraló búvóhely nyári lak halászkunyhó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr282772364

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pszichológus válaszol: Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velünk 2011.03.28. 18:41:21

 Kedves Karolina!Én is szülőként kérdezem önt! Másfél éves kisfiam az ágyunkban alszik velem és a férjemmel. Nekünk (mindhármunknak) így jó. De szüleim és férjem szülei rendszeresen megjegyzéseket tesznek, kifejezik rosszallásukat. Ez amiatt is vi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása