Otthonunk dekorálásakor sokszor szembesülünk azzal, hogy tetszik ugyan egy kép, de túl kicsi, így nem érvényesülne kellőképpen a lakásunkban, vagy épp túl nagy, és nem fér el a számára kiszemelt helyen, ezért végül otthagyjuk az üzletben.

A lakáskultúra élőben kiállításon barangolva megtaláltam a megoldást erre, az egyébként meglepően könnyen orvosolható problémára. A Képek méretre egy webáruház, ahol közel huszonötezer különféle képből választhatjuk ki az ízlésünknek megfelelőt, és azt saját igényeinkhez szabva méretezhetjük. Keresésünket a képek tematikus kategorizálása, a színpreferencia szerinti szűrés lehetősége, a hangulati besorolás és a tájkép vagy portré formátummal való szűkítés is megkönnyíti.

Választhatunk vászonra, fotópapírra, vagy akár tapétára történő nyomtatást is, de habkartonra is kasíroznak. A kiválasztott kép egy héten belül elkészül és házhoz is szállítják, így már csak a felszereléséről kell gondoskodnunk.

Címkék: képek kiállítás otthon dekoráció lakáskultúra dekorálás méretre

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr222759745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása