Kő kövön nem maradt

 2011.03.15. 09:55

A Japán földrengés, és az ehhez hasonló természeti jelenségek ráébresztenek minket, micsoda erők munkálkodnak a lábunk alatt, és talán elgondolkodunk rajta, vajon kellő tisztelettel adózunk-e bolygónk nagysága előtt.

Mindig is lenyűgözött a természetes kövek szépsége. Az évezredek alatt kialakult egyedi rajzolatok, a szilárdnak látszó, ám a mélyben folyamatosan mozgolódó, alakuló földgolyó metamorfózisának lenyomatai bámulatos művészi alkotások.

A természetes kőburkolatok a lakberendezésben igazi adu ászként használhatóak, könnyedén teremthetünk velük olyan fókuszpontot az otthonunkban, mely egyszerűségében rejlő nagysága révén nemcsak vendégeinket, de napról napra minket is levesz majd a lábunkról. Akár falburkolatként, akár mosdópultként, lépcsőként is beépíthetjük, ráadásul klasszikus eleganciája révén számos lakberendezési stílusban megállja a helyét.

A Lakástrend kiállításon egy olasz gyártó, az Antolini Luigi standja sokakat, köztük engem is elvarázsolt. Aki nem jutott ki a Műcsarnokba, mindenképp nézzen körül a cég honlapján, ha nem szeretne lemaradni az anyaföld által ezernyi színárnyalatban kínált dekoratív csodákról.

A múlt heti Lakáskultúra kiállításon egy magyar cég, az Oscar Kft. is bemutatkozott, őket is érdemes megjegyezni, ha kőburkolatokban gondolkodunk, így még az országhatárt sem kell átlépni, mikor beszerző körútra indulunk.

Címkék: stílus természetes otthon lépcső lakberendezés falburkolat kőburkolat fókuszpont mosdópult oscar kft antolini luigi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr22740698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása