Lakáskultúra élőben 2011

 2011.03.11. 17:51

Az elmúlt hét lakberendezési kiállításai (Lakástrend, Konyhakiállítás) után a hosszú hétvégére is jut egy klasszikus. A nyolcadik alkalommal megrendezett lakberendezési seregszemle, a Lakáskultúra Élőben, a SYMA csarnokban várja az érdeklődőket, akik kombinált belépővel az Orchidea Fesztivált is meglátogathatják.

Képes ízelítő a kiállítókból, azoknak, akik még nem döntötték el, menjenek, vagy inkább családi körben töltsék a hosszú hétvégét.

További képek az Artinterior Blog Facebook oldalán. A legérdekesebb kiállítókról szóló beszámolók a jövő hét során kerülnek ki a blogra, érdemes most csatlakozni olvasótáborunkhoz, hogy az elsők közt értesülhess a legérdekesebb újdonságokról.

Címkék: beszámoló képek kiállítás lakberendezés 2011 lakáskultúra lakáskultúra élőben kiállítók

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr792731403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása