Konyhakiállítás képekben

 2011.03.07. 08:31

Wang mester 100 napos tojása vitte el a fődíjat nálam a Papp László Arénában rendezett hétvégi konyhakiállításon. Talán péntek délutáni érkezésem még korai volt, de valahogy úgy tűnt, az érdeklődők a szakmai kiállítókra fittyet hányva két helyre fókuszáltak: a nyereménysorsolás idejére a színpad körül alakult ki kisebb tömeg, ezt leszámítva pedig a Taste of Budapest rendezvény kóstoló pultjánál kellett talpalatnyi helyért verekedni.

Itt a Bock Bisztró remekbe szabott, lágy sárgaborsó főzelék ágyon szervírozott omlós májas hurka fasírttal ejtette rabul az éhező népeket, a pult túlsó végén pedig a TV Paprikából jól ismert Wang mester kollégái kreáltak ínycsiklandó ázsiai falatokat. A kézzel nyújtott tészta munkafázisainak megfigyelése mellett a bátrak bekebelezhették kínai szakács száz napos tojását, mely meglepően tojás ízűnek, és eszméletlen finomnak bizonyult. Aki nem jutott ki, az ételek miatt joggal sajnálhatja, egyébként nem vesztett sokat.

Csatlakozz olvasótáborunkhoz az Artinterior Blog Facebook oldalán, hogy a hazai és nemzetközi design, lakberendezési és építészeti trendek híreiről folyamatosan értesülj!

Még több fotó a Lakástrend kiállításról a blog Facebook oldalán.

 

Címkék: képek bock wang mester bisztró konyhakiállítás 100 napos tojás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr482715046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása