Ígéretemhez híven következzen a medve leleplezése. A megfejtés rémesen egyszerű, annak, aki tudja: aprítókés. Ennyi és nem több. Egy praktikus kis bicskát rejt ez a frappáns pink karika.

A Paolo Lucidi és Luca Pevere által alapított udinei székhelyű LucidiPevere Studio a használhatóságot, az ergonómiát, és az esztétikát tartotta szem előtt, mikor megtervezték a Chop kést. A gumi és rozsdamentes acél felhasználásával készült, vidám színekben kapható, szokatlan és meglepő terméket a Normann Copenhagen forgalmazza 34 eurós darabáron.

Köszönöm a számos kreatív próbálkozást a megfejtést illetően. Mindösszesen két olvasónak sikerült eltalálni a megfejtést. Sebő Anna második helyezést ért el a határidő lejárta előtt 45 perccel küldött kommentjével, amelyben 4 lehetséges válasza között a helyes megfejtés is szerepelt.

A játék abszolút nyertese pedig Fenyő Úr, aki olyan logikai levezetést mellékelt válaszához, mellyel levett a lábamról. Idéznék leveléből:

„Be kell vallanom, hogy a jobb belső oldalon az a kis bigyó megvezetett és végig egy felfújható valamire gondoltam. Aztán mikor végre arra fókuszáltam, hogy ez szétszedhető (mert ugye az illesztés látszik) akkor a bigyó miatt elvetettem a felfújhatóságot és a szilárdabb dolgok irányába mentem. De ha egy szétszedhető párna, vagy bútor akkor miért csak jobb oldalt van a bigyó. :) Szóval ez valamilyen tok és az egyik oldalt leszedve ott marad valami. És hát szakma tudod... Szóval mi lehet más, mint egy félkör alakú kés amivel "Angela ökörködik" feszt a TV-ben is. :DDDD”

Támadhatatlan okfejtéséhez ezúton is gratulálok, nyereménye pedig egy saját kezemmel festett selyem mandala ablakdísz, melyet kívánság szerint postán vagy személyesen juttatok el neki.

Ha nem akarsz lemaradni a további nyereményjátékokról, csatlakozz te is olvasói táborunkhoz Facebookon.

Címkék: találós kérdés nyereményjáték megfejtés kés kör összecsukható chop normann copenhagen

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr262724741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása