Határozottan kifelé megyünk a télből, már ami a dátumot illeti. Itt a várva várt március, elbűvölnek minket a tél alatt lerobbant kerteket megszépítő krókuszok, és jelentem, az ablakpárkányon felejtett jácint is kibújt már, ki is kéne ültessem, vagy be – ki tudja, melyik a jobb választás.

Ebben a várakozással teli időszakban úgy döntöttem, ismét bedobok egy találós kérdést.

Mit ábrázol a kép?

Adok rá egy hetet, lehet gondolkozni, megfejtést kommentben, emailben (info@artinterior.hu) küldözgetni. Március 9-én pedig lerántom a leplet a medvéről. Ha elég aktív az olvasótábor, és jó megfejtés is érkezik, talán még ajándék is lehet a vége. Hogy mi, azt addig még kitalálom.

Egy kis segítség: mindennapi használati tárgyról van szó. Osszátok meg a posztot ismerőseitekkel, hátha nekik is van egy jó ötletük. Több szem, többet lát…

Címkék: találós kérdés ajándék fejtörő

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr912701748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása