Vetkőztess le!

 2011.01.12. 07:37

Nem bírom tovább, húzd le végre azt a cipzárt! - mondta a szégyenlősnek egyáltalán nem nevezhető állólámpa, aki a nappali sarkában eddig szendén ácsorogva úgy döntött, a prüdériával mit sem törődve, megkéri gazdáját, hogy lazítson már egyet szorosra sikeredett kabátján.

Nem tudván ellenállni a kendőzetlen kérésnek, Nicolas odalépett Cache-Cache-hoz, és szenvedélytől fűtve megragadta a kocsin függő apró nyelvecskét, és csak húzta, húzta lefelé. A kocsi könnyedén siklott tova, és Nicolas végre megláthatta, amire oly régóta vágyott: Cache-Cache teste úgy izzott, hogy az egész nappalit betöltötte a fény, új dimenziót adva kettejük kapcsolatának.

A francia design stúdió, Victor Boëda alkotása a Cache-Cache (azaz bújócska) névre hallgató állólámpa, melynek fényerejét a burát rejtő huzaton található cipzár nyitásával illetve zárásával szabályozhatjuk.

 

Címkék: cipzár állólámpa design lámpa cache cache victor boëda francia design szabályozható fényerő

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr782571427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hajtűkanyar 2011.01.14. 19:59:46

Finom metakommunikációs jelzésmód szingliknek.
süti beállítások módosítása