Cipzárt az ágyra

 2010.11.22. 07:56

Most őszintén, tegye fel a kezét, aki rajong a beágyazásért! Nem látom a kezeket! Na ugye. Bevallom, nekem sem tartozik a kedvenc teendőim közé, mondhatni ez a felkelés egyik nyűge. Ettől függetlenül persze megcsináljuk, mert a tudatunkba mélyen bevésődött a népi bölcsesség: ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Részemről, ha duzzogva is, de inkább megigazgatom az ágyneműt, mert szeretek nyugodtan aludni. Nem kockáztatok.

A beágyazásnál már csak egy rosszabb dolog van, ha vendégek jönnek, és teljesen el kell pakolni az ágyneműt. Aztán mikor végre az éjszaka közepén elhúzzák a csíkot, holtfáradtan vehetjük elő a cuccot az ágyneműtartóból, ágyazhatunk meg, hogy végre lehajthassuk a fejünket. Na neeeeeeeeeem!

Ez a lehetetlen helyzet ihlette meg az olasz designereket, akik feltalálták az abszolút megoldást erre a problémára. A Zip bed, azaz a cipzár ágy tökéletes rejtekhely az ágyneműnek, mivel egy laza mozdulattal szépen becipzárazzuk a természetesen szépen bevetett ágyat, és eltüntetjük a látnivalót. Jöhetnek a látogatók.

Az ötletes cipzáras szerkezetnek köszönhetően, ahogy az utolsó vendéget is nagy nehezen kitessékeltük az ajtón, csak egy húzás és már dőlhetünk is be takarosan megvetett pihe-puha ágyunkba.

Címkék: design olasz lakberendezés cipzár ágy beágyazás zip bed

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr852462732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása