Lődd le a lámpát!

 2010.11.13. 18:58

A pihent agyú japánok mindig kitalálnak valami marhaságot. A tokioi székhelyű Bitplay Inc. például azt tűzte ki cégfilozófiájában, hogy mindennapi használati tárgyakat próbálnak meg mulatságos formában újraértelmezni. Persze a kulturális különbségek miatt a japánok számára rémesen mulatságos dolgok nem feltétlenül fognak megnevettetni egy európai fogyasztót, de vannak elegen Japánban is, akiknek a gyengeelméjűségére lehet alapozni az értékesítési stratégiát.

A Bang lámpa annak kifigurázása, mikor is szobatársunk hajnali kettőig tartó könyvmolyoskodását megunva felkiáltunk: „lődd már le azt a rohadt lámpát”! Mire okoska előkapja stukkerét, a lámpára szegezi, eldurrantja, és lőn csoda, a világítótest önkénytelenül megadja magát, a lámpaernyő bágyadtan lekornyad, és sötétség leple ül végre valahára a hálóra. Hihetetlenül mókás, látom is magam előtt Sheldon Coopert, a Big Bang Theory tévéfilmsorozat szereplőjét, amint cinikus, erőltetett mosolyával nyugtázza a sziporkázó humorral megáldott jelenséget.

Vegyétek, és egyétek!

 

 

Címkék: design japán lámpa lamp bang bigbangtheory bitplay inc. sheldoncooper

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr82446756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása