Párnakanapé

 2010.10.03. 09:07

Csináld magad megoldás kanapéra. Christiane Högner gondolt egy nagyot, összeszedett néhány használaton kívüli párnát, és megalkotta párnakanapéját. Fiatal pároknak összeköltözéshez tökéletes ötlet. Szervezzünk baráti körben egy párnagyűjtő bulit, és építsük fel saját igényeink szerint álmaink szófáját. Nem kell méricskélni, hogy vajon befér-e majd a garzonba a boltban kinézett bútor, a helyszínen majd kialakul a végleges forma a társas kirakós játék során. A huzatokat cserélgetve az ülőalkalmatosság akár minden évszakban új színbe öltözhet.

Ugyanezen gondolat mentén született meg a ZipZip kanapé a Pling Collection jóvoltából. Ne habozzunk tehát, küldjük szét a meghívót barátainknak és kezdődhet a bútor lego buli.

Címkék: collection zipzip christiane pling högner

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr752345832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása