Ideje elővenni a centiket és az ollót, vagy igazi, huszonegyedik századi tech-freak módjára valami külön erre célra kialakított kütyüvel, illetve okostelefonos app-pal  nekiállni a végzetes 2012.12.21-ig való visszaszámlálásnak. Annak, aki esetleg elsiklott volna az idő múlása felett, csak jelzem, hogy egy hónapunk van a világ végéig.

End of World the end is near sign.jpg

Ki-ki saját vallási meggyőződése, hitrendszere, életfilozófiája és hiedelmei birtokában eldöntheti, hogy vajon érdemes-e még karácsonyfába invesztálni, vagy jobb, ha az utolsó egy hónapot a földi élvezetek maximális hajszolásával amúgy spontán módon és a jelen pillanat minden szépségét megragadva töltjük el. Aztán persze, amikor 22-ére virradóra arra ébredünk, hogy a bolygó még mindig része az univerzumnak, és sem gigantikus meteorit, sem zombik vérszomjas hadserege nem tizedelte meg a föld lakosságát, akkor ne engem tessék szidni, hogy üres a pénztárca és hiányzik a fejünk felől az elkaszinózott otthon fedele.

A visszaszámláláshoz ketyeréket itt találtam. Azoknak, akik nem hisznek a világvégében, és őszinte lelkesedéssel várják a boldogabb jövőt, még esküvői dátumszámlálót is hoztam. Ki tudja, lehet, hogy még szükségünk lesz rá. A képek nézegetéséhez pedig hallgassunk zenét. Ámen.

End-of-the-World-Countdown-Timer.jpg

Programmable-Countdown-Clock.jpg

dday-clock.jpg

dday-clock2.jpg

Novelty-Wedding-Countdown-Timer.jpg

Címkék: design kütyü világvége visszaszámlálás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr914917886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása