Szeretem a lakberendezésben a meghökkentő, nem sablon megoldásokat. Mint például ez a rendhagyó éjjeliszekrény, amely egy bádog szemeteskuka újraélesztésével nyerte el méltó helyét a hálóban. Valahol a tumblr-en találtam.61854194852571817_ICRnueCp_c.jpg

Mindent úgy csinálni, ahogy tanították, egy idő után meglehetősen unalmas és szürke életet eredményez. Annak az elvnek a híve vagyok, hogy vegyük a bátorságot, és lehetőleg mindennap csináljunk valamit egészen máshogyan, mint a évtizedes rutin.

Nem kell mindig nagy dologra gondolni. Apróságok is jöhetnek. Ha édesszájúak vagyunk, próbáljuk ki a reggeli kávét cukor nélkül. Ne ugyanazon az útvonalon induljunk el munkába, vagy a közeli boltba. Kóstoljunk meg valamit, amit még sose próbáltunk. Fizessünk be egy tandemugrásra. Könnyen lehet, hogy az ilyen rebellis megnyilvánulásaink révén új helyeket, új ízeket fedezünk fel magunknak, vagy új oldalát ismerjük meg rejtett énünknek. Ezektől lesz teljesebb,  színesebb, boldogabb az élet. Lázadásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr114679415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása