Tavaly addig húztuk, halasztottuk a vásárlást, míg a népek elkapkodták a tököket, így álmom, hogy kiéljem a bennem szunnyadó ősi tökfaragási ösztönöket, sajnos szertefoszlott. Az elmúlt év tapasztalataiból okulva idén idejekorán izzítottam férjemet a tökvadászatra, aki egy igen formás darabbal tért haza. És végre megtörtént, három és fél ikszen túl, életemben először, elégedetten nézegetem a mécses lángjától csendesen izzadó tökömet, és alig várom az estét, hogy büszkén kitegyem a kapuba, hogy mindenki lássa. Ki nem készítette még el a sajátját?

Címkék: halloween tök tökfaragás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr433341805

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Idegesít benne, hogy 11 év után is kedveskedni akar 2011.11.02. 00:05:47

27 éves 2 gyerekes anyuka vagyok, a férjemmel 11 éve vagyunk együtt. nem szeretek vele lenni minden idegesít benne még az is ahogy ennyi évután még mindig kedveskedni akar de még mindig nem tudja hogy mi az amit szeretek semmilyen téren. már éltünk kül...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása