Számos esetben vakon, gondolkodás nélkül követjük a megszokásainkat. A tudatalattinkba mélyen bevésődött rituálék, mozdulatok, probléma-megoldási rendszerek azonban korántsem biztos, hogy tökéletesek.

Néha a furcsának tűnő ötletekből születnek a leghasznosabb dolgok. Mikor elköltöztem otthonról, és saját lakásom felújítását vettem a kezembe, arra törekedtem, hogy a szülői ház hibáit ne örökítsem tovább. Így került a beépített gardróbszekrényre tolóajtó a nyíló helyett, mely a szűkös folyosón állandó konfliktusokat okozott, ha valaki épp nyitott ajtónál öltözött, a másik pedig szeretett volna áthaladni.

Most találtam egy érdekes konyhai tárolási módszert az evőeszközökre (kép innen). Nálunk hihetetlen keskeny, és nem is elég mély az evőeszközfiók, ami állandó fejfájást okoz. Az evőeszközök összeakadnak, a fiók beszorul, és nagyjából ügyes kezű nőgyógyászt kell kihívni, hogy orvosolja a problémát. A képen látható mélyfiókban szép rendben elférnek a kanalak villák és kések, túlcsordulás nem fordulhat elő.

Címkék: kreatív ötlet tárolás fiók evőeszköz mélyfiók

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr393308781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása