Vénasszonyok terasza

 2011.10.08. 08:18

Lehűlés, őszi szürkeség, eső. Ha ilyen időjárás jelentést hallok, megpróbálok csak azért is kék égre és napsütésre gondolni. Igaz, a földnek már nagyon hiányzik az égi manna, lassan kezd sivatagosodni a határ mifelénk, de én akkor sem szeretem a komor, borús napokat.

Az őszben az a szép, mikor a sárgába hajló falevelek épp hullásnak indulnak, némi avar már zörög a lábunk alatt, a fényes gesztenyék már kibújtak szúrós kabátjukból és napoztatják a finom rajzolatú gömbölyded hasukat. Az ilyen időre mondják, hogy vénasszonyok nyara, és ahogy a minap az időjós felvázolta, az első komolyabb lehűlés után rendszerint visszajön még egyszer mutatóba a meleg, úgyhogy én reményekkel telve várok rá.

Azt ajánlom tehát, ne hamarkodjunk a teraszbútor téliesítésével, várjuk meg, míg ismét melegre fordul az idő. Addig is néhány inspiráló terasz és veranda, az utolsó kerti partik megalapozásához. Képek innen.

Címkék: ősz parti kerti terasz veranda téliesítés inspiráló nyara vénasszonyok

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr173277294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.10.08. 14:08:31

Estefelé meleg gyapjú kardigánban egy csésze tea mellett el tudnék merengeni akármelyik csodás teraszon az itt látottak közül! :)))

Lázár Márta · http://fengshuitrend.blog.hu/ 2011.10.08. 15:42:12

Nagyon szépek... A gyönyörű fehér garnitúrával, puffal, stb. az a gond, hogy röpke 3 nap alatt beporosodnak, gyak. nem lehet tisztán tartani.

2011.10.09. 18:30:56

@Lázár Márta: Legszebb a fehér, igen... De tényleg a függönyt is meg mindent befúj porral, homokkal egy hirtelen feltámadó szél...
süti beállítások módosítása