Annak idején az a hír járta a lakótelepen, hogy a Balog család a másodikon (nevüket persze a felismerhetetlenség miatt megváltoztattam) a nagymamát a gardróbszekrénybe költöztette. 52 négyzetméteren, két szobában valóban nehéz elszállásolni két szülőt, egy egész álló nap zongorázó gyereket és még a tetejébe a nagymamát.

Úgyhogy állítólag Balogék igen kreatívan megoldást találtak a helyszűke miatti égető problémára és kidobták a gardrób felét, majd szépen beállítottak a helyére nagyinak egy ágyat. Nem csoda, hogy szegény mama nagyjából az egész napját a konyhaablakban töltötte, onnan kémlelve a házban zajló eseményeket, a ki- és befelé irányuló forgalmat, hiszen valódi szobája nem volt.

Az ötlet maga azonban mégsem olyan elvetemült, mint elsőre gondolnánk, hiszen egy használaton kívüli gardróbnak könnyen lehet új funkciót adni, ráadásul hasznosat. Erre találtam néhány szép megoldást, mikor irodasarkot alakítottak ki a szekrény helyén. Kis lakásokban érdemes megfontolni, mi több, ha az ajtó megmarad, egy röpke mozdulattal el tudjuk tüntetni szem elől az asztalon éktelenkedő rendetlenséget. Képek innen.

Címkék: kis szoba lakás iroda gardrób sarok helyszűke térkihasználás

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr453277220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása