Öreg pajtából otthont

 2011.05.20. 14:25

A vidéki élet idilli szépsége egyre több városlakót ejt rabul. Sok esetben egy kirándulás során egy régi házat, vagy borospincét megpillantva esnek szerelembe egyik pillanatról a másikba a megrögzött metropoliták, és a hirtelen ötlettől vezérelve áthelyezik székhelyüket a természet lágy ölére.

A seattle-i építésziroda, a Shed egy öreg pajta felújítási és átalakítási munkálataira kapott megbízást, munkájuk végeredménye egy valóban harmonikus, minden értelemben természet közeli, mégis modern otthon, mely csodás búvóhely a lüktető város zakatoló moraja után.

Az óriás méretű ablakokon zavartalanul árad be a napfény, a két darabból álló pajtaajtók mesebelivé teszik a modern paraszti stílusban újraálmodott egykori gazdasági épületet. Lottó milliókból akár ilyet is lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr132919296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása