Nyúlszalvéta húsvétra

 2011.04.19. 08:46

Az ünnepi asztal nem lehet teljes dekoráció nélkül, ezt minden háziasszony jól tudja. Nem véletlen, hogy a drogériák legtöbbje manapság már kiemelt fontossággal kezeli a szezonális kiegészítőket, így a tojásfa díszek, puha plüss csibék, göndör szőrű báránykák garmadája várja csábítóan az eredetileg csak egy tusfürdőért és némi mosogatószerért betérő hölgyeket.

Ha már asztaldíszítés, akkor persze az ünnephez méltó szalvétát is választanak ilyenkor még azok is, akik egyébként az átlagos napokon csak a kezüket használják a szájuk étkezés utáni megtörlésére.

Ám, ha úgy érezzük, az idén húsvétra egy visszafogottabb, mégis elegáns megoldásra vágyunk, vegyük elő a textilszalvétát, és adjuk meg a módját kreatívan. Nem szükséges mester fokozatú origami képesítés a következő nyúl meghajtogatásához, mégis mennyivel eredetibb, mint a boltban kapható csiricsáré, hajdeszínes kínai papírszalvéta csodák.

Az ötletet innen merítettem.

Címkék: kreatív origami húsvét nyúl ünnep nyuszi elegáns eredeti hajtogatás szalvéta asztaldísz dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr872838864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása