Egykor én is egy multi cégnek dolgoztam, mint sokan mások. A végeláthatatlan csapatépítések, projekt meetingek, brain stormingok és egyéb haszontalan értekezletek kulcsgondolata a dobozon kívüli gondolkodásra való szakadatlan buzdítás volt („think out of the box”). Sajnos ezt általában csak a játékos foglalkozásokon sikerült abszolválni, és a dolgos munkanapokon inkább a jól bevált rutin mentén oldottuk meg a feladatokat, bár gondolom, hogy ez más cégeknél sem megy jobban.

A tervezők számára biztosan könnyebben megy az effajta mentalitás elsajátítása, hiszen kiemelkedőt alkotni sokszor a radikálisan újszerű megoldásokkal lehet igazán. Philippe Starck nem az a fajta, aki a kitaposott úton halad, elég, ha csak citrusfacsarójára, a Juicy Salifra gondolunk, mely légies vonalvezetésével a kortárs design meghatározó darabja.

A FLOS és a DEDON cégekkel együttműködve a design fenegyereke most egy különleges kültéri lámpakollekciót álmodott meg Play név alatt, amely a szintetikus rattan bútorok térhódításával minden bizonnyal kelendő lesz a jövő nyáron. Miért ne lehetne egy kültéri pihenő egy második nappali, amelyben egy állólámpa fénye adja a hangulatot az esti lazításhoz a megszokott fáklyák, falikarok, vagy kerti világítótestek helyett?

Címkék: play lakberendezés flos szintetikus kültéri lámpa állólámpa rattan philippe starck dedon juicy salif design lámpa

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr552494027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása