Még mindig a furfangos japánok vannak terítéken, egy újabb szenzációs design ötlettel. Ki ne ismerné a kanapé réseibe becsúszott, és elveszettnek hitt távirányítók, könyvek, magazinok, kiskanalak és egyéb nyalánkságok történeteit. Az ilyen sztorik persze rendszerint jól végződnek, előbb utóbb megleljük a kincset, sokszor viszont kénytelen kelletlen egy orbitális porszívózásba fajulnak, mikor a kanapé darabokra szedésekor realizáljuk, hogy micsoda kosz gyűlt össze a párnák alatt.

Daisuke Motogi fotelje a fenti problémakörből kiindulva született meg, és egyenesen arra buzdít minket, hogy dugjuk csak bátran, amink van, amelyik résbe csak szeretnénk, mintegy korlátlanul. A fotelt szabdaló mélyedések szinte csábítanak arra, hogy behelyezzünk egy-egy számunkra fontos, és kedves tárgyat, melyet elengedhetetlennek érzünk a tökéletes kikapcsolódáshoz. Mifelénk, ha jól saccolom a távirányító, a ropi és a pisztácia lenne a legsűrűbben dugdosott jószág, melyek nélkül, mint ismert, mit sem ér a tévénézés.

Címkék: design japán fotel lakberendezés rés daisuke motogi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr242453355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várkapitány 2010.11.20. 19:00:47

miért csak a rajzon dugnak kávéspoharat a fotelba

a fotón miért nem?

(na vajon ... :D)

a dizájner az olyan mint a bőcsész/marketinges

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2010.11.21. 11:35:48

@Várkapitány: miért, milyen a bőcsész/marketinges? :))

Várkapitány 2010.11.22. 07:18:54

@ZboroKrisz:

grandiőz módon tudja tálalni a semmit

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2010.11.22. 08:06:11

Micsoda bátorság! Nem félsz, hogy bosszúálló marketingesek és vérmes bőcsészek egész hadát hangoltad ezzel a kijelentéssel magad ellen?

Várkapitány 2010.11.22. 09:00:16

@ZboroKrisz:

engem legyőzhettek, de az igazságot nem :)
süti beállítások módosítása