A Design hét keretében hazánkba látogat a kortárs olasz design kiemelkedő alakja, Paola Navone. Október 8-án 11 órai kezdettel hallgathatjuk meg előadását a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Auditóriumában (1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tervező hazájának olyan világhírre szert tett klasszikusaival dolgozott már együtt, mint Alessandro Mendini, ifj. Ettore Sottsass és Andrea Branzi. A legnagyobb gyártóknak álmodott már meg kollekciókat (Cappellini, Driade, Gervasoni, Molteni, Baxter) melyekben távol-keleti utazásai során gyűjtött inspirációit ötvözi a modern bútortervezéssel.

A fentieken felbuzdulva gyorsan rá is kerestem honlapjára, ahol nagyot kellett csalódnom, mivel mindössze egy email elérhetőséget és egy kék háttéren fürdő, rózsaszínben forgó kedves szempárt találtam.

Szerencsére nem adom fel ilyen könnyen, tovább kutatva a világhálón számos bútorára sikerült rálelnem, amelyeket örömmel szedtem csokorba az érdeklődők számára.

Fotók: architonic.com, trendir.com

Címkék: design hét andrea alessandro ifj. baxter molteni gervasoni ettore paola navone mendini sottsass branzi cappellini driade

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr702327058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása