Ezt jól elb***tátok

 2013.03.20. 10:08

Ma van az a nap, amikor megspórolom a rosszakaratú, unatkozó kommentelőknek a  kritizálással járó fáradtságot. Amit ugyanis mára hoztam, inkább rossz példa, mint jó, annak ellenére, hogy első ránézésre egész jó hangulatú lakásnak tűnik ez a stockholmi tetőtéri otthon.

stockholm-penthouse-3.jpg

A kecó egyébként 178 m2-en terül el, 4 szobás, két tetőterasz tartozik hozzá és saját külön bejáratú lifttel rendelkezik, nehogy már a TESCO-s nagybevásárlásból hazajövet a pórnéppel kelljen együtt szorongania anyunak a cekkerekkel.

A stílus alapvetően az élhető minimálba hajlik, és vannak benne szép megoldások is, így akit pozitív életszemlélettel áldott meg az ég, majd ezekre koncentrálva nyugtázza a szépséget. A gyanúm egyébként az, hogy egy önjelölt stylist vette kezelésbe a kéglit, és igyekezett a fotózásra kiglancolni azt, több-kevesebb sikerrel.

stockholm-penthouse.jpg

Kissé kilógnak a kompozícióból a panel enteriőrökben a természetközeliség megteremtésének instant megoldásaként alkalmazott kerámia kaspókba rejtett pálmák, valamint a bárpultra helyezett rikító színekben pompázó művirágcsokor, leginkább azonban a nappali közepén a gerendáról függő csillár verte ki nálam a biztosítékot.

A bárpultot ergonómiailag a használhatatlan kategóriába sorolnám, amennyiben a pultfelület továbblógna az alátámasztásra szolgáló falszakaszon, akkor kényelmesen lehetne akár étkezni is rajta.

stockholm-penthouse-5.jpg

Nagy divat, de sosem támogattam hálószobába tévét és munkasarkot rakni. Négy szobából az egyiket már csak ki lehetne nevezni dolgozónak, nem? A csillárförmedvény alatt nem tudom, mit keres a páros puff, valószínűleg túl nagy tér maradt szabadon, amit a stylist ezzel a kézenfekvő ötlettel igyekezett palástolni, és bár nagy kedvenceim a Barcelona székek, de nem hiszem, hogy sokat ücsörögnék rajtuk ott, ahol vannak a nagy semmi szélén, ami valószínűleg egyébként az előtér lehet, lévén minden ajtó, valamint a lift is oda nyílik. Érdekes. Képek innen.

stockholm-penthouse-8.jpg

stockholm-penthouse-4.jpg

stockholm-penthouse-6.jpg

stockholm-penthouse-9.jpg

stockholm-penthouse-2.jpg

stockholm-penthouse-10.jpg

stockholm-penthouse-7.jpg

stockholm-penthouse-13.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr965149760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bartush 2013.03.20. 14:17:03

Tetszik a cím :-) ilyen keményen nem kommenteltem volna, de ami tény az tény.
Láttad a szerencsétlen zongorát? Hát hogy szálljon a hangja ha lelapítják szinte?
Kár érte, sok szép bútort is vettek, a lakásból pedig sokkal többet is ki lehetett volna hozni.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2013.03.20. 15:16:00

@Bartush: :-) a zongora minden bizonnyal csak kiállítási és nem használati tárgy, amely az alatta fekvő vérszomjas barnamedve vadságát hivatott ellenpontozni.

Bartush 2013.03.20. 15:48:40

Na ez a egyik legnagyobb baromság, amikor valaki vesz egy hangszert, de csak kiállítási tárgynak. Semmi értelme, inkább nevetségesnek találom. A barnamedvét is csak sajnálni tudom őket.
Inkább mutass be szép házakat/lakásokat, ahogy eddig tetted. :-)

záporeső 2013.04.11. 10:48:10

A szoba tetszik, annak ellenére hogy én se szeretem, ha ott van a munkasarok. Főleg, ha egyébként lenne elég hely máshova rakni.
És az előtérben a székek is jók. Lehet nem sokat ücsörögnek benne, de amikor az ember megérkezik jó, ha van egy szék, vagy pad amire kényelmesen le tud ülni cipőt cserélni, esetleg ha egy nagy sétából jön üldögélni egy kicsit.
Mi egy padot raktunk az előtérbe, és annak ellenére, hogy a szükségesnél kicsit jobban leszűkíti a teret az egyik legjobb ötlet volt.
A nappali/étkező a sok állatbőrrel meg az oroszlánnal engem taszít, viszont pár designelem eltüntetésével az is harmonikussá tehető lenne.
süti beállítások módosítása