Kis pénzből első lakás

 2013.01.23. 09:39

Egyszerűség, funkcionalitás, természetközeliség, és a fény becsalogatása. A skandináv lakberendezés nagyjából ezek köré a kulcsszavak köré épül fel, és válik azzá, ami, egy igencsak élhető, és szerethető stílussá, nemhiába akad olyan sok rajongója világszerte ennek az irányzatnak.

interiors-pale-playful-diningroo.jpg

Mára egy alacsony költségvetéssel operáló, fiatalos, amolyan első lakás típusú otthont hoztam, amelyben a fényt visszaverő világos színek, és a rengeteg faanyag egy modern, natúr alaphangulatot adnak, a különféle textúrák, matériák keveredése, és a kiegészítők keltette változatosság kerek egésszé és barátságossá teszi az enteriőrt.

interiors-pale-playful-bedroomla.jpg

Nekem mindössze a hálószoba OSB padlója idegen, akár tisztán tarthatóság, akár kényelem szempontjából vizsgálom a kérdést, valahogy nem tudnék kiegyezni vele, de hát ízlések és pofonok, ugye. Ugye.

interiors-pale-playful-accessori.jpg

interiors-pale-playful-livingroo.jpg

interiors-pale-playful-livingfea.jpg

interiors-pale-playful-kitchen.jpg

interiors-pale-playful-nook.jpg

Képek innen.

Címkék: stílus fa svéd skandináv modern természetes otthon

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr445029153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mnemonist 2013.01.24. 22:10:21

Nekem a raklapokból kirakott ágy volt iszonyat furcsa...
De más szempontból nagyon szuper :)
süti beállítások módosítása