Ez a nap is eljött.  Mától egy hétig jól megérdemelt éves szabadságomat töltöm, és egyúttal bátorkodtam mindezt önző módon úgy megtenni, hogy ezalatt nem gondoskodom Rólatok üdítő posztokkal. Remélem a lelkes törzsközönség nem bánja ezt a kényszerpihenőt, ígérem néha két tengerben-mártózás közt gondolok majd Rátok.

Water_LloydBerman-JY06.jpg

Búcsúzóul mi mással is jöhetnék, mint egy csónakházból készült kis hófehérben úszó, eklektikus stílusú ámerikai nyaralócskával, amelyben ismét megjelenik az elengedhetetlen kültéri zuhany, mely gyerekkorom Balatoni nyarait idézi meg bennem, mikor is a dédinél csillagos ég alatti fürdőbe jártam mosakodni rém csinos (talán inkább rém, mint csinos), sóska-zöld kapucnis, cipzáros köntösömben. Na kinek volt még rajtam kívül olyanja? Képek innen.

ted_9601_HH_DE06.jpg

michelle-lloyd-bermann-designs-lounge-sbrandford-july07.jpg

michelle-lloyd-bermann-designs-living1-sbrandford-july07_0.jpg

michelle-lloyd-bermann-designs-deck-sbrandford-july07.jpg

LloydBerman_shower_JY07.jpg

Lloyd_Deck_JY07.jpg

LLOYD_bedroom_JY07_pu.jpg

9-StaceyBrandford-fastdecoratingfixes.jpg

Címkék: stílus fehér zuhany kültéri csónakház nyaraló eklektikus

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr734742258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.09.05. 13:10:07

Szép időt és kellemes nyaralást! Érezd magad nagyon jól! :))

virag légfrissítő · http://merida.hu/ 2012.09.06. 15:24:05

Mindig is szerettem fehér a helyszínen, akkor a fűszer érdekes színt adalékanyagok. Ez a ház a legjobb példa, hogy néz ki, nagyon keveset és elegáns.

chiferri 2012.09.11. 11:49:17

Hello, i loved your blog, and considering that you are on vacation enjoy...
süti beállítások módosítása