Coppola karibi teknős fogadója

 2012.07.24. 08:20

Rég jártunk már Coppola hotelben, úgyhogy ismét a film modernkori mágusának egyik resortjába látogatunk el. A helyszín a hihetetlen türkizkékjéről és púderszerű fehér homokjáról ismert Karib-tenger partja, a két amerikai kontinenst összekötő földnyúlványocskán fekvő Belize.TI_312.1.g.jpg

A csodás tengerparti búvóhely, a Turtle Inn (teknős fogadó) a természet lágy ölén 25 önálló bungaló füzéreként terül el. A házikókban kézzel készített balinéz bútorok alapozzák meg a dzsungel hangulatot, amelyre egyéb magyarázatot nem találok, minthogy olcsóbb volt Indonéziából behozni, mintha a helyi kínálatból válogattak volna. Ezt az egy irracionalitást leszámítva kellemes kis helynek tűnik, szívesen elidőznék egy kicsit arrafelé fűszoknyában, kókusztejet szürcsölgetve.

TI_312.7.d.jpg

TI_312.7.a.jpg

_MG_1075.jpg

_MG_1070.jpg

_MG_1062.jpg

_MG_1015.jpg

Címkék: stílus hotel coppola lakberendezés balinéz

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr874660400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása