Edényalátét parafadugóból

 2012.05.26. 09:34

A hosszú hétvégén talán akad időnk egy kis közös családi barkácsolásra a gyereknap és pünkösd jegyében. Ha évek óta gyűjtögetjük a régi parafadugókat és nem tudjuk, mit kezdjünk velük, ismét itt egy kreatív ötlet az újrahasznosításhoz.

Hobbiragasztóval, vagy pillanatragasztóval egymáshoz illesztjük a dugókat addig, amíg megfelelő méretű körlap formát nem kapunk. Így lesz készen pillanatok alatt a hőálló edényalátét. Akinek kicsi a dugógyűjteménye, szeletelje fel az egyes darabokat több kicsi korongra és alkossa meg a művét azokból. Képek innen.

Címkék: kreatív parafadugó edényalátét magad újrafelhasználás csináld

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr794531278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kinai cuccok blog · http://kinaicuccok.blog.hu 2012.05.27. 17:50:55

Az ötlet jó, de nem hiszem hogy tartós lenne. Esetleg körbe még át lehet tekerni valamivel, akár egy szalaggal vagy a külső darabokba drótot fűzni.
süti beállítások módosítása