Nagyanyáink idejében egy jóravaló háziasszonynak tele volt a szekrénye a legkülönfélébb vázákkal. Talpas, szögletes, gömb formájú, üveg, kerámia, porcelán, az épp aktuális csokorhoz, szál virághoz és az alkalomhoz illő vágott virág tartó alkalmatosságok hada várakozott a kredencek mélyén, hogy szolgálatba állhasson egy méltó ünnepen.

A váza jó dolog. Sokszor magában is dísze lehet az otthonunknak, ennek ellenére nem kell kétségbe esni, ha épp nincsen kéznél egy szép darab, hiszen a konyhában számos egyéb eszközt találhatunk, amit egy kis kreativitással vázaként éleszthetünk újjá.

Elő a spájzban hegyekben álló befőttes üvegekkel, a paradicsomkonzerv kiürült dobozával, üres borosüvegekkel, vizeskancsóval. Csokorba gyűjtöttem néhány ötletet a vasárnapi ebédasztal egyszerű díszítéséhez. Képek a Pinterest.com-ról.

Címkék: asztal üveg ötlet virág vasárnapi dekoráció váza teríték konzervdoboz befőttes

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr264496164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása