Sikerült elhánynom ismét jó pár köbméter havat, nyilván a semmiért, hiszen szemmel láthatóan még nem akarja abbahagyni Holle anyó a párnarázást. Ebben a kis délelőtti edzésprogramban olyan szépen kimelegedtem, hogy úgy döntöttem, a februári télben vérlázítóan sivatagi hangulattal rukkolok elő a mai ebédhez.

Az úticél Marrakech, helyszínünk a Ryad Dyor szálloda, mely a hamisítatlan marokkói hangulatot árasztó medina északi részén található.  Az arab stílusban azt szeretem, hogy hihetetlen végleteivel majd mindenki ízlésvilágának meg tud felelni. A nagyon puritán, letisztult geometriai formavilág, a sivatag visszafogott homokszínei mellett a páratlan kényelmet kínáló részletgazdagon hímzett kelmék, aprólékosan megmunkált fa és fémfelületek ugyanúgy megtalálhatóak benne. Ez a szálloda mindkét végletre mutat szép példákat.

Címkék: stílus arab hangulat szálloda marokkói marrakech ryad dyor

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr154123319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása