Kis térben gigantikus fókusszal

 2012.01.10. 08:13

Megjön a kedve, ha vár a keddre, mert keddtől keddig mindig más kedvezménnyel kedveskedik minden Skála áruház. Na, ez a szlogen is csak egy bizonyos életkor felett csal mosolyt az arcokra, a fiatalabb generáció viszont rákereshet a neten a retro életérzéstől csöpögő Skála kópé reklámfilmekre, és meríthet egyet a hőskori marketing igazi gyöngyszemeiből.

Ha már ilyen komoly kreatívval indítottam, a mai svéd otthonunk legyen a merészebb, bevállalósabb fajtából való. Alapterülete 65 négyzetméter, tehát még mindig nem valami gigantikus méretekben gondolkodunk, ám ennek ellenére a tervező néhány grandiózus világítótesttel igyekezett naggyá tenni a teret. Az óriás vörös lámpacsoda mellett Tom Dixon Beat Light Stout-jai vonzzák a tekintetet hagymakupolára emlékeztető formájukkal.

Képek innen.

Elég merészek lennétek valami hasonló design tárgyhoz?

Címkék: reklám svéd otthon tom dixon beat light stout skála kópé

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr363526149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása