A karácsonyban többek közt az is jó, hogy valójában három napig tart. Szenteste után karácsony első napja a mai, és még holnap is piros betűs a naptár. Ráadásul vasárnap van, ami rendszerint a vasárnapi asztal témakörét adja a blogon.

Sokan nehezen döntenek, milyen is legyen az idei karácsonyi dekoráció, szívük szerint ezt, is azt is szeretnék. Mivel úgyis jön-megy a vendégsereg, jó ötletnek tűnhet az asztal ünneplőbe öltöztetésén kiélni a számos különféle stílus iránti elkötelezettségünket. Miért is kellene mindhárom nap ugyanolyan dekorációval díszíteni az asztalt?

Maradhatunk a klasszikus piros-fehérnél, ám ebben a verzióban is számos lehetőség adódik, kerülhet friss virág az asztalra, vágott, de akár cserepes is, és a fára fel nem aggatott gömbök üvegvázába, vagy tálba helyezve is megalapozhatják a karácsonyi hangulatot. Sokszor már magában az étel is szép látványt nyújt, például a desszertekkel aprósüteményekkel megrakott asztal. A gyertyák, mécsesek kötelező elemként bármikor elsüthetőek, és ragyogásukkal meghitt atmoszférát teremtenek. A kedvencem mégis, az angyalszárnyakkal ékesített szék. Képek innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr493477797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása