Annak érdekében, hogy ne érje már szó a ház elejét a minimál és a modern ázsiai otthonok elsöprő többsége miatt, néha becsempészek egy-két klasszikus vonalú enteriőrt is a válogatásaimba.

Két házikót is hoztam mára, amelyek hasonló alapokon építkeznek, mégpedig a sokak által kedvelt tuti befutó, a bézs dominanciájával. A bézs hálás szín, mármint nem akkor, amikor tisztítani kell, de úgy egyébként kellemes, natúr hatású tereket lehet vele kreálni, és jól kombinálható kiegészítő színekkel.

Az első, vidéki otthon púderesebb, pasztellbe hajló színekkel, elsősorban világoskékkel társította a bézst, a másik pedig a jóval tüzesebb vörössel operálva visz életet a semleges tónusokba. Kinek melyik jön be inkább? Képek innen és innen.

Egyik - a tüzes vörös:

Másik - a hűs pasztellkék:

 

Címkék: stílus vörös spanyol ház klasszikus kék otthon vidéki enteriőr pasztell bézs

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr633403696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása