Sosem értettem ezeket a ledolgozandó szombatokat. Most komolyan, van olyan épelméjű állami döntéshozó, aki valóban elhiszi, hogy ezeken a szombatokon a munkahelyeken érdemi mértékű GDP termelés folyik? Véleményem szerint teljesen hiábavaló minden próbálkozás, a magyar ember az ilyen napokat maximum internetezéssel és céges pénzen való magántelefonokkal múlatja délután kettőig. Utána pedig irány a szuper-hiper marketek egyike, bevásárlás, hazarohanás, csak azért is hétvége fíling.

Aki még egy kisebb erdei sétát is megengedett magának tegnap délután, az könnyen beszerezhette a vasárnapi asztal dekorálásához pont nulla forintból megvalósítható dísz kellékeit. A piros szépségek nem csipkebogyó termései, hanem a galagonyáé, a bozontos valamit nem tudom, de jól nézett ki, ezért szedtem. Botanikai ismereteim néha erős korlátokba ütköznek, így ha valaki kisegít a fajmeghatározásnál, annak megköszönöm. Egyszerű IKEA-s mécses tartókba vizet öntöttem és beledobáltam a szerzeményeket. Két perc alatt kész.

Címkék: csináld magad vasárnap csipkebogyó asztaldísz galagonya filléres teríték

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr883352756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

halaszd 2011.11.06. 13:15:15

A bozontos valami árvalányhaj és mellesleg védett :)
Egyébként szép a teríték!

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.11.06. 13:25:39

A Facebookon már többen is felvilágosítottak, hogy a szőrös izé az erdei iszalag termése, a bóbitás aszmagcsokor. szóval szerencsére nem védett árvalányhaj :)))
süti beállítások módosítása