Okos kis lakások sorozatunk újabb állomása az „egyben, de mégis szeparálva” jelszóval készült. A viszonylag kis alapterületen (50 m2) tökéletesen sikerült kettéválasztani a nappali és éjjeli, avagy a társasági és az intim zónát.

Az apartman hátsó traktusában húzódik meg a háló és a fürdő együttese, az elülső rész a konyha nappali kettőséé, amelyre leginkább a fél-amerikai jelzőt lehetne aggatni. Optikailag ugyanis amerikai konyha, valójában azonban két különálló helyiségről van szó, amelyek a nagyméretű üveg tolóajtónak köszönhetően mégis az egylégterűség, és ezáltal a tágasság érzetét keltik. Egy újabb példa arra, hogy jó elrendezéssel és optikai tuninggal hogyan növelhető a térérzet. Képek innen.

Címkék: stílus kis amerikai konyha lakás üveg berendezés optikai tolóajtó térérzet tágas

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr43338542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása