Sorozatomban arra próbálok életszagú példákat mutatni, hogy van élet 60 m2 alatt, ha okosan alakítjuk ki a lakás beosztását. Ezt az aprócska madridi apartmant az eredeti felállás szerint meglehetősen rossz logikával építették meg, a lakás közepén gubbasztó gigantikus konyha és a szintén méretes gardróbszoba után csak két kis luk maradt a háló és a nappali funkcióinak betöltésére.

Az átalakítás során a lakás tengelyében húzódó vonal egyértelmű határt szab a közösségi tér és az intim zóna között, a lebontott és eltolt falak révén szellősebbé vált a tér. Az amerikai konyhás nappali-étkező egylégterű kialakítása révén a viszonylag kis alapterület is jóval nagyobbnak tűnik. A világos színek, a légiességet sejtető üvegfelületek, és a tükrök mind jó eszközei az optikai tértágításnak. Képek innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr283321769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása