Milyen jók is a nyáresti borozgatások a teraszon, mikor a lemenő nap fényében pásztázza szemünk a horizontot, ahogy kortyonként ízleljük a nemes nedű minden cseppjét. Pár szelet jófajta sajt, némi dió egy kínálótálba, és megvan mellé a viszonylag egészséges nassolnivaló is.

Ha elég sok estét töltöttünk így az elmúlt szezonban, és számos honfitársunkhoz hasonlóan minket is kísért a gyűjtögető életmód, akkor van esélyünk rá, hogy komolyabb mennyiségű parafadugót halmoztunk fel az évek során, melyeket csak azért nem dobtunk ki, mert bíztunk benne, hogy egyszer még jó lesz valamire.

Jó hírem van! Elő a dugókkal, alkotunk! Ezt a végtelenül egyszerű, ám mégis mutatós ötletet itt találtam. Vegyünk egy nagyobb üvegedényt, helyezzünk a közepébe egy kisebb poharat és a pohár valamint az edény fala között keletkezett üreget töltsük fel parafadugó gyűjteményünkkel. A pohárba gyertyát, mécsest helyezhetünk, hogy legközelebbi borozgatásunkkor méltó dísze legyen asztalunknak.

Címkék: kreatív csináld magad inspiráció napi gyűjtemény parafadugó gyertyatartó mécsestartó

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr193213423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása