Kutyafekhely minimál stílusban

 2011.09.08. 08:59

Kutyatulajdonosként nem tudom meghazudtolni magam, a kisállatos kütyük és bútordarabok iránt mérhetetlen vonzalmat érzek. Akinek nincsen se kutyája se macskája, az valószínűleg elképzelni sem tudja, hogy mennyi őrülten szép, és felesleges dolgot lehet bevásárolni négylábú szeretteinknek.

Különös kedvenceim a kutyafekhelyek. Manapság már olyan darabokat lehet találni a neten, amelyek ára láttán percekre tágra nyílt szemmel meredünk a képernyőre, majd végül kacagva navigálunk tovább.

Itt van például ez a minimál stílusú otthonba tökéletesen passzoló, Divanato fantázianéven forgalmazott csoda, mely 1748,99 eurós árával (480 ezer forint) a trendkövetők tökéletes  választása lehet. Igaz ennyi pénzért nem egy valódi fa, vagy esetleg egy furnérozott verziót, hanem egy szimpla laminált zebrano mintás, mezei bútorlapból formatervezett csodát kapunk. Na ez az, amit nem veszünk meg, hanem megmutatjuk az asztalosnak, és legyártatjuk vele, majd nyugodt lelkiismerettel hajtjuk álomra a fejünket, hogy környezettudatosan nem terheltük a bolygót a Franciaországból hazánkba történő szállítás káros hatásaival.

Aki mégis költekezne, itt megteheti.

Címkék: stílus kisállat minimál fekhely kutyafekhely

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr703207206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jmc · http://muvi.blog.hu 2011.09.08. 11:45:50

Igen, akinek valamilyen háziállata van az teljesen más szemszögből nézi az ilyen mütyüröket, kiegészítőket.
480e Ft ezért a fekhelyért azért még így is túlzás, abból berendezek egy nappalit minimál stílusban, elég rideg.
süti beállítások módosítása