Mikor lakberendezésre kerül a sor, néha hajlamosak vagyunk megfelejtkezni a függönyről. Először a kanapé, a padló, a burkolatok és a falszínek között cikáznak a gondolataink, és mire odaérnénk, hogy az ablakot is fel kéne öltöztetni, néha kifutunk a keretből. Sokszor, csak mintegy kényszermegoldásképpen, feldobunk egy készfüggönyt, aztán csodálkozunk, hogy az összbenyomás nem igazán lett tökéletes.

Mivel – ideális esetben – az ablakfelületek a falak viszonylag nagy részét teszik ki, így a függönyök szerepe is kiemelt egy szoba stílusának kialakításakor, hangulatának megalapozásakor. Érdemes tehát a berendezés tervezésekor jó előre gondolni a lakástextilekre, melyek nem árt, ha harmóniában vannak egymással (függöny, párnahuzatok, asztalterítők, bútorkárpit).

Jó hír azoknak, akik a lakberendezés terén is a hazai termékeket keresik, hogy a 100 éves múltra visszatekintő, nagyanyáink által is jól ismert függönymárkát, a Gardéniát megvásárolta a Rovitex Homedeco Group azzal a céllal, hogy a patinás név fennmaradjon a piacon. Ez alkalomból új kollekcióval ünneplik a kerek évfordulót, melyet Jaksity Kata modell, műsorvezető mutatott be a szakmai közönségnek és a sajtónak. A kínálatban a legújabb európai trendeknek megfelelő szín- és mintavilág mellett a klasszikus vonalak is helyet kaptak. A Teréz körút 4. szám alatti ERMA Lakástextil Szalon a régi szakértői stábbal a megújult Gardénia termékválasztékkal várja az igényes lakástextíliák iránt érdeklődőket.

Fotók: Gardenia

 

Címkék: ablak függöny lakberendezés jaksity kata rovitex gardenia rovitex homedeco

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr703207026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása