Eklektikus szépség Ibizáról

 2011.08.19. 08:32

Lottó milliárdjaink elköltésekor nem feltétlenül kell messze utaznunk, Európán belül is bőven találunk olyan helyeket, ahol akár egy kellemes szállodában elpihenhetjük a bankók ellenértékét, akár építkezésbe is kezdhetünk a sorozatunkban bemutatott házak, villák, vagy hotelek képeiből ihletődve.

Vegyük az irányt délnyugat felé, és landoljunk a Baleárokon, azon belül is Ibizán. A Földközi tengerben fekvő sziget a mókás nevű Pityúzok szigetcsoport (Pitiusas) tagja, ettől függetlenül akkor is meglátogathatjuk, ha épp nem szándékozunk Pityúzni.

Ha már itt vagyunk, érdemes megszállnunk a The Giriben, mely a nyugalom szigete a hajnalig tartó bulizástól megfáradt testünk regenerálására. A minimál alapokra építkező belső tér mediterrán, arab és ázsiai stílusjegyeket is egyesítő emberközeli eklektikával igyekszik rabul ejteni a látogatót nem kevés sikerrel. Nektek is bejövős?

További képek a The Giriről a blog Facebook oldalán.

 

Még mindig lehet szavazni a blogra a Goldenblog versenyen Életmód kategóriában!

 

Címkék: stílus ázsiai arab minimál ibiza eklektika álomház lottómilliomos the giri

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr653154804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása