Gyerekkoromban alig vártam a nyarat, és nemcsak a Balatoni Riviéra, a szájból kilógó maradék lángostól fokhagymás-olajos kézzel strandlabda pattogtatás, a ki-tud-megenni-több-palacsintát versenyek, hanem az überelhetetlen, csak Bud Spencer és semmi más kertmozi fíling miatt.

A kertmozi jó. A kertmozi más, annak utánozhatatlan hangulata van. Nem dolbiszörráund, a légkondicionálást lágy esti szellők formájában a Földanya szolgáltatja, és a fél literes üdítőspohár-tartó sem hiányzik a fapados székkarfából.

Miért is ne nosztalgiázhatnánk egy kicsit egy rendhagyó kerti parti keretében baráti vagy családi körben a saját kertmozinkban? Csak néhány párna, pokróc, nyugágy, egy jó film a DVD lejátszóba, egy vászonként funkcionáló kifeszített lepedő, és egy kivetítő szükséges hozzá. Ne felejtsük a mikrót is kitelepíteni a folyamatos pattogatott kukorica utánpótlás miatt. Ihlet innen.

Ha tetszik a blog, tisztelj meg szavazatoddal a Goldenblogon:

Címkék: film mozi buli saját nyár hangulat inspiráció parti napi kert otthon kertmozi

A bejegyzés trackback címe:

https://artinterior.blog.hu/api/trackback/id/tr293148492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csomborblog · http://csombor.blog.hu 2011.08.13. 11:30:01

jó ötlet, hangulatos a kép, a szomszédok esetleges véleményét meg még megfontolom:))

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.08.14. 19:17:05

meg kell hívni a szomszédokat is, és akkor biztosan jó véleménnyel lesznek a buliról :)

KioFan 2011.08.14. 20:10:15

Ez én is kipróbálnám!
süti beállítások módosítása